Adem spelkaarten voor kinderen - Helen Purperhart

Adem spelkaarten voor kinderen - Helen Purperhart

Spelenderwijs gaan kinderen hun ademhaling onderzoeken met deze ademspelkaarten van Helen Purperhart. Opdrachten zijn eenvoudig en duidelijk.

Door kinderen te laten ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen worden ze bewust van hun adem.

Ademspelkaarten Helen Purperhart

Al spelend je adem beter leren kennen.

Adem werk voor kinderen is heel belangrijk. Van jongs af aan leren we vaak onbewust verkeerd te ademen, niet volledig te ademen of te veel te ademen zoals te veel eten. 

Het mooie van de adem is dat het altijd werkt. Je ademt altijd zonder dat je er moeite voor doet. En daarbij kan je wel bewust worden van de adem en kan je het sturen en regelen. Waardoor je controle over jezelf krijgt.

Wanneer kinderen werken met hun adem dan herstelt hun energiebalans, vergroot de concentratie, kunnen ze rust ervaren en nog veel meer positieve invloeden.

Mooi doosje met leuke kaartjes. Met eenvoudige tekst die ook door de kinderen zelf te lezen is. De uitvoering van het spel wijst zich vanzelf.

Een mooie kaartenserie waarmee kinderen zelf kunnen spelen maar die ook geschikt zijn voor gebruik in gezin, groep, klas en therapeutische setting. Of tijdens de kinderyoga of andere lessen met kinderen.

Leeftijd: 3+ - 99 jaar
Aantal spelers: 1- 2  
Speeltijd: 5 - 20 minuten
Gewicht: 239 gram
Afmetingen doos:  19,9 x 10,5 x 2,3 (lxbxh)
Auteur:  Helen Purperhart

 Vanaf € 18,-