Wobbel balansbord - original

Wobbel balansbord  - Original

De Wobbel balans board is houten speelgoed voor jong en oud. Het speelgoed helpt op een leuke en fijne manier thuis te bewegen en is veelzijdig in spelgebruik.

Je kunt er op staan, op yoga doen, in liggen, onderdoor kruipen en over heen. Het is een plek om je achter te verstoppen, je veilige cocon te maken. Daarbij is het een tafel, een auto schans, een glijbaan, een creatieve plek met vilt en zo veel wat kinderen er in zien. 

Ideaal voor het slapen gaan om goed in het lijf te komen omdat het de proprioceptie stimuleert. Of als vervanging van de stoel voor de kinderen die maar niet stil kunnen blijven zitten.

De Wobbels zijn van hele hoge kwaliteit gemaakt waardoor dit speelgoed waarde vast blijft. Gemaakt op Nederlandse bodem. Het hout voelt glad en fijn aan. De bewerking is met veilige kindvriendelijke watergedragen blanke of linnen-white wash. Je kan voor een zacht EKO vilt bekleding kiezen voor demping, bescherming of gewoon omdat het er mooi uitziet voor het oog.

De Wobbel Original is het meest gangbare model. De versie met vilt is geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden  (onder begeleiding). De versie met kurk is geschikt vanaf 36 maanden. 

Vanaf 7 jaar is de Wobbel XL meer gepast. Gebruik ook de XL voor jullie ouder & kind spel. Kies  de Wobbel die bij jullie past!


   vanaf € 105,-  

Wobbel original