Zakmes om takken te slijpen voor jonge kinderen

Zakmes om takken te slijpen voor jonge kinderen

Een prachtig en veilig zakmes voor jonge kinderen. De dunschiller geeft je kind de eerste ervaringen om takken te bewerken. Een leuke eerste stap naar veilig met messen leren omgaan. Je eerste zakmes vergeet je nooit!

Een ideaal verjaardagskado of brievenbuskado! Het is vrij onbekend, origineel, duurzaam en leuk cadeau!

Dit zakmes is een prachtige uitnodiging om naar buiten te gaan. Die heerlijke wandeling te maken. Of zoals je tegen je kind zegt 'we gaan naar takken struinen om de bast te schillen'. Dit zakmes is zo een win-win voor kind en ouder.

Tijdens Kids Awareness Kampdagen kunnen kinderen vol concentratie wel 30 tot 45 minuten lang takken schillen in het bos aan de rand van de vijver. Takken schillen brengt heel veel rust bij kinderen doordat ze met natuurlijk materiaal werken en met hun handen.

Hoe verser het hout, hoe gemakkelijker te bewerken. Het meest fijn is een verse tak van de wilg of hazelnoot. Met het gebruik van het mes van de dunschiller schraap je de bast van de tak af.

Zorg dat je als volwassene altijd toezicht houdt. Of gebruik  een speciale handschoen voor je kind waardoor het zich niet kan snijden. 

Let op! altijd van je lichaam af snijden

Materiaal: vinyl, BPA vrij
Leeftijd 6 - 99 jaar
Aantal spelers:
Speeltijd: 5 - 60 minuten

€ 4,95

zakmes voor jonge kinderen